Super Cool Kidsfeest 2024

Ontwerp: Marike Folles / Mirakeltheater

Het Super Cool Kidsfeest is het afscheidsfeestje van het kindercollege. Ieder jaar treedt er een nieuw kindercollege aan en neemt het oude afscheid. Tijdens dit gratis feest is er van alles te doen en te beleven voor alle kinderen in Gouda, vormgegeven naar de plannen van de leden van het college, onder begeleiding van de Brede School Gouda en gemeente Gouda. In 2020 en 2021 kon het feest niet op de traditionele manier doorgaan en zijn er alternatieve activiteiten op meerdere locaties georganiseerd. In 2022 was het Super Cool Kidsfeest onderdeel van de openingsfeesten Gouda750. Afgelopen jaar genoten we van een geweldig feest op de Markt onder de stralende zon. 

Super Cool Kidsfeest - Voor iedereen!

Woensdag 22 mei 2024 van 13.00 tot 17.00 uur op de Markt in Gouda 

Kom ook naar het gratis kinderfeest van het kindercollege van Gouda!

We hebben veel leuke activiteiten voor je!

De Markt is deze middag verdeeld in:

 • Podiumplein: diverse optredens, dance along, open podium en schminken. 
  Wil jij optreden?
  Kun jij dansen, goochelen, moppen vertelen, speel je een instrument of beschik je over een ander talent? Laat het zien op het grote podium. Inschrijven kan, alleen of met een groepje, op de dag zelf bij het grote podium. Let op, je act mag niet langer zijn dan 2 minuten. 
 • Beweegplein: Sport, spel én een grote opblaasbare stormbaan.
 • Voel-je-goedplein: Kom chillen, luisteren naar verhalen en samen spelen.
  Heb je thuis een spel wat je niet meer speelt? Kom het dan ruilen. Maximaal 2 spellen per persoon. 
 • Cultuurplein: Stip kunst op tasjes, maak een portret en ben creatief met was. 
 • Natuurplein: Broodje bakken bij het kampvuur, plant je eigen groente.
 • Techniekplein: Aan de slag met karton en hout of speel de interactieve quiz Breinhack!
 • Kledingruilhal: Ruil hier wat je niet meer past, voor iets waar je weer in straalt! 
  Maximaal 5 kledingstukken per persoon. 

Op verzoek van het kindercollege is de Markt op deze middag een rookvrije zone.

Spelregels voor de kinderkleding ruilbeurs

Heb je te veel kleren die je niet meer past of die je niet meer leuk vindt? Dan hebben we goed nieuws voor je! Net als vorig jaar organiseren we een kinderkleding-ruilbeurs en jij kunt meedoen!

Kom naar het Super Cool Kidsfeest en neem je kleding mee. Je kunt maximaal 5 kledingstukken (tot en met maat 176) per persoon inleveren en vervolgens hetzelfde aantal uitkiezen om mee naar huis te nemen. Het is gratis, duurzaam en vooral heel leuk!

De kinderkledingruilbeurs bevindt zich in de burgerhal van het Stadhuis op de Markt. Let er wel op dat de kleding die je inlevert schoon en fris is, en niet kapot is. We controleren alles bij de inname, zodat je er zeker van kunt zijn dat de kleding die je meeneemt ook heel en schoon is.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de kinderkleding-ruilbeurs en ruil je kleding om voor iets nieuws en leuks! De kinderkledingbeurs is open tot 16.30 uur.

Brede School Gouda