Stage voorwaarden Spel aan Huis

1. Een Spel aan Huis spelbegeleider volgt een hbo opleiding met als uitstroomprofiel jeugdzorgwerker of hbo pedagoog en is minimaal een dag per week beschikbaar gedurende een (school-)jaar.

2. Voorafgaand aan de uitvoering is het verplicht de basistraining voor Spel aan Huis spelbegeleiders te volgen. De training richt zich op het leren beheersen van belangrijke competenties voor de uitvoering van Spel aan Huis.

3. Van een Spel aan Huis spelbegeleider wordt een hbo denkniveau verwacht. Daarbij is het belangrijk dat hij of zij beschikt over een aantal basisvaardigheden voor de uitvoering van het programma en bereid is deze verder te ontwikkelen.

Vacatures

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken?

Spel aan Huis Gouda heeft vanaf september 2020 weer plek voor:

 • Enthousiaste 2e jaar HBO studenten
  Het gaat vooral om het bieden van spelbegeleiding aan kinderen in de thuissituatie. Tevens is er aandacht voor opvoedingsondersteuning aan ouders en het bevorderen van maatschappelijke participatie van een kwetsbare doelgroep.
  Volledige vacature tekst 2e jaar HBO stage Spel aan Huis Gouda
   
 • Enthousiaste 3e en 4e jaar HBO studenten
  In het 3e en 4e jaar gaat het om verdieping van de spelmethodiek, systeem gericht werken, gespreksvoering met ouders en het ontwikkelen/co├Ârdineren van projectleidersactiviteiten ten behoeve van een kwetsbare doelgroep in Gouda. Het gaat om gezinnen met een diverse etnische en/of culturele achtergrond, waar risicofactoren aanwezig zijn, die het opgroeien en opvoeden van kinderen (kunnen) bemoeilijken. Het gaat erom zowel de eigen kracht van het kind als van de ouder(s) te vergoten.
  Volledige vacature tekst 3e & 4e jaar HBO stage Spel aan Huis Gouda

  Stagenota volgt binnenkort!

  Drs. Annemarie van Kooij
  Programmaleider Spel aan Huis Gouda
  Brede School Gouda

  Eerste E.J.Potgieterstraat 21
  2802 LD Gouda
  E: annemarie.vankooij@bsgouda.nl
  T: 0182 527101
Brede School Gouda